AK Parti’de hedef 18-0

AK Parti İl Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler damga vurdu. Başkan Aktaş, “El birliği ile 17 ilçeyi alacağız ve Büyükşehir Belediyesi’ne tekrardan AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi. 

AK Parti’de hedef 18-0

HATİCE DAL

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı Merinos AKKM’de gerçekleşti.

Toplantıya, AK Parti  MKYK Üyesi Efkan Ala, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç, Emine Yavuz Gözgeç, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Vahit Atalan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ve ilçe başkanları katıldı.

“SINIRSIZ GÜÇ KAYNAĞI VERDİNİZ”

 TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti’nin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere üç omurgadan oluştuğunu belirterek, “Bu kademelerden birini alırsanız noksan kalırsınız. Özellikle gençlik bizim enerji kaynağımızdır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken bizlere sınırsız güç kaynağı veriyorsunuz” dedi. Gençlerin sadece AK Parti’nin değil toplumun ve geleceğin de temel taşı olduğunu da kaydeden Çavuşoğlu, “Bazı gençler var sadece eğlenerek vakit geçirir. Bazıları ise sizler gibi büyük bir sorumlulukla Türkiye davasını geleceğe taşımak için çabalar. Bursa Gençlik Kolları, 24 Haziran seçimlerinde sadece Bursa’ya değil Türkiye’ye damga vurdu. Bursamızın kıymetini bilelim. AK Parti gençliği bu sokaklarda gezinirken tarihin yankılanan sesini duyarak kendisine yol gösterici olarak kabul ediyor” diye konuştu. Efkan Ala ise, “Gençlerin hedefi bizimkinden daha büyük olmalıdır. Çünkü sizlerin önü açık. Sizler daha hızlı koşmak zorundasınız. Unutmayın, Cumhurbaşkanı da Gençlik Kolları’ndan geldi. Hedefiniz büyük olsun, yapmanız gerekenlere odaklanırsanız olmanız gerekeni zaten olursunuz” açıklamalarında bulundu. 

“MİLLETİN UMUDU OLDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, 2001 yılında siyaset arenasına çıkan AK Parti’nin milletin umudu olduğuna dikkat çekerek, “Bizler gençlerden aldığımız dinamizm ve heyecanla 31 Mart seçimlerine gidiyoruz. El birliği ile 17 ilçeyi alacağız ve Büyükşehir Belediyesi’ne tekrardan AK Parti bayrağını dikeceğiz. Bu ülkedeki ve şehirdeki gençlerin bizlerden beklentileri var. Kapı kapı gezip vatandaşın derdine çözüm arayacağız. Belediye başkanlıkları için isimler belirlendi. Bize yakışan bu isimlere ve davamıza sahip çıkarak ülkemizin geleceğine katkı sağlamak” diye konuştu. Bursa’nın her bir sorununu kendi derdi bilerek mücadele edeceğine dair gençlere söz veren Aktaş, “Teşkilatın bir parçası olarak makamların kompleksinden uzak şekilde elimden gelenin en iyisini ortaya koyamayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. 

“HEDEFİNİZ BÜYÜK OLSUN”

İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ise, dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürümenin heyecanını yaşadıklarını ifade ederken, 24 Haziran seçimlerini alınlarının akıyla atlattıklarını, şimdi sırada 31 Mart yerel seçimlerinin bulunduğunu vurguladı. Bizler bugün burada yerel seçimlerin gençlik açısından startını veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın gençlere olan güvencini boşa çıkarmayacağız” dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin kuruluşundan itibaren gençlere verdiği öneme dikkat çeken Ayhan Salman ise, birlik ve beraberlik mesajları verdi.  31 Mart’a kadar çalınmadık kapı bırakılmayacağına vurgu yapan Vahit Atalan, “Mudanya ve Nilüfer’i de ak belediyecilik ile tanıştıracağız. Bursa’nın değil tüm dünyanın kaderini değiştireceğiz” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X