AK Parti’de ilçe kongreleri başladı

AK Parti’de ilçe kongreleri Keles ile başladı. Kongrede Mehmet Keskin AK Parti Keles İlçe Başkanı seçilirken, dört ilçenin daha ilçe başkan adayları belirlendi.

AK Parti’de ilçe kongreleri başladı

OSMAN SAK

AK Parti ilçe  kongreleri gerçekleştirilen Keles ile başladı. AK Parti Keles İlçe Başkanlığı kongresine Bursa Milletvekili Osman Mesten, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke,  AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti İl Yöneticileri ve delegeler katıldı. 220 delegenin katıldığı kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Keskin tüm delegelerin oyunu alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Keskin, “Keles’te yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte hizmet ettik. Bundan sonrada etmeye devam edeceğiz”dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de, özellikle son iki yıldır dağ yöresine önemli yatırımlar yapıldığını ifade etti. Büyükşehir Yasası’nın çıkmasından sonra sadece dağ yöresine 80 milyon liralık yatırım yapıldığını kaydeden Mesten, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

DÖRT İLÇENİN ADAYLARI…

Öte yandan AK Parti Bursa teşkilatlarında dört ilçenin daha başkan adayları belirlendi. AK Parti Genel merkezi, il, ilçe teşkilatları nezdinde sürdürülen çalışmalar ve dün AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda dört ilçenin daha başkan adayları belirlendi. İlçe başkan adayları Yıldırım’da Oktay Yılmaz, Kestel’de Mustafa Bayrak, İznik’te Halil İbrahim Gökbulut ve Mustafakemalpaşa’da Mehmet Kanar oldu. 

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Partimizi Bursamızda en iyi şekilde temsil edecek ve yaklaşan 2019 seçimlerine hazırlayacak kadroları kurmaya çalışıyoruz. Kongreler sürecinin ardından hemen çalışmalarımıza başlayarak, Bursa’da bugüne kadar yapılanları taçlandıracak işlere hep birlikte imza atacağız” dedi. 

Bu arada Yıldırım’da adaylık için Genel Merkeze çağrılan ancak aday gösterilmeyen Eşref Özdemir’in ise AK Parti’den istifa ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X