Ak Parti’de Osmangazi ve Nilüfer iş birliği

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetimi, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ı ziyaret etti.

Ak Parti’de Osmangazi ve Nilüfer iş birliği

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer ve Osmangazi’nin iç içe geçmiş iki ilçe olduğunun altını çizdi. Çolak, Orhangazi’den Keles’e, Osmangazi’den Gemlik’e kadar bütün teşkilatların Nilüfer’e destek olması durumunda Nilüfer’in AK belediyecilik ile tanışacağını dile getirdi.

AK Parti’nin 12 yıldır Türkiye’yi başarıdan başarıya koşturduğuna dikkat çeken Çolak, “O dönem, bu dönem. Nilüfer’i gerçek hizmetle tanıştırabilmemiz için çok çalışmamız lazım. Bunun için de sizlerin hem maddi hem de manevi desteğinize ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın her durumda Nilüfer’in arkasında duracağına işaret eden İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, diğer AK Parti teşkilatlarının da aynı desteği vermesi durumunda Nilüfer’in AK Parti hizmetiyle tanışacağını kaydetti. Osmangazi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Yılmaz, “Nilüfer için bütün AK Parti belediyeleri olarak çalışmamız gerekiyor. Osmangazi’nin iyi olması Nilüfer’e de sirayet edecektir. Bunun şuuruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X