AK Parti’den ‘Ankara’ açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara’da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir” ifadesini kullandı

AK Parti’den ‘Ankara’ açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Twitter’daki hesabından, seçim sonuçlarına ilişkin paylaşımda bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, “Sandık sorumlularımızdan Ankara İl Başkanlığımıza ulaşan raporlar üzerinde yürütmekte olduğumuz titiz çalışmalar, Ankara’da seçim sonuçlarının kamuoyuna yansıdığı şekilde olmadığını göstermektedir.” açıklamasını yaptı.

Şahin, “Yapacağımız itirazlar neticesinde, Ankaralı hemşehrilerinizin iradesinin sağlıklı ve doğru bir şekilde sonuçlara yansıyacağına olan inancımız tamdır.” ifadesini kullandı.

– “Yüksek oranda geçersiz sayılan oylar var”

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da şunları kaydetti:

“İl Başkanlığımızda, sandıklardan ulaşan ıslak imzalı tutanaklar ve raporlar üzerinde ayrıntılı bir çalışma yürütmekteyiz. İlk tespitlerimiz, Ankara’nın seçim sonuçlarını etkileyecek şekilde birçok usulsüzlüklerin ve yüksek oranda geçersiz sayılan oyların olduğu yönündedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X