AK Parti’den Binali Yıldırım’ın istifa kararına ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Binali Yıldırım’ın istifa kararına ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti’den Binali Yıldırım’ın istifa kararına ilişkin açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yarın seçim manifestosunun açıklanacağı Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Ünal’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”2014 seçimlerinden sonra artık seçimin gündemi günbegün değişiyor bunun temel sebebi de sosyal ağlar anlık iletişim ve özellikle dijital platformlarda hızlı akışkan bilgi alışverişinin ortaya çıkardığı hızlı gündem değişimi aslında. Bu defa iki genel merkezle çalışacağız. Çevre dostu bir kampanya olacak. Çevreye duyarlı çevreyi yaşatmak ve korumak odaklı bir kampanya olacak. Görüntü ve ses kirliliği oluşturmayan bir kampanya olması. Bizim seçim kampanyamız çevre dostu dijital anlık veri alışverişi ve gündemi hızlı bir şekilde takip edebilen bir karakterde gerçekleşecek. Gece saat 12’de akadaylar.com’u açacağız. Orada adaylarımız seçim müziklerimiz olacak.

”KAMPANYAMIZIN İKİ FAZI OLACAK”

Kampanyamızın iki fazı olacak birinci fazımız 1-18 Şubat arasında ikinci fazımız 19 Şubat-31 Mart arasında olacak. 40 bin kişiyi ağırlayacağız. Sadece AK Parti adayları olacak.  Manifestomuzun özeti 11 madde.

Salonda ana sloganı da gördünüz. Bu kampanyada yine bir ilki gerçekleştirdik. Ön kampanya yaptık. Ön kampanyamız tevazu samimiyet ve gayretle önce millet önce memleketti. Yarın Cumhurbaşkanımız açıklayacak fazların içeriklerini de açıklayacak.

BİNALİ YILDIRIM’IN TBMM BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA KARARI

Yaşanan süreçte Binali Bey üzerinden bir bardak suda fırtına kopardılar. Binali Bey vakti ve saati geldiğinde kararını verdi ve açıkladı. Bu Binali Bey üzerinden özellikle CHP’nin yürüttüğü bir spekülasyondu. Sayın Meclis Başkanımız da açıklamasıyla bu tartışmalara son noktayı koydu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X