AK Parti’den İstanbul ile ilgili açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, belgeli usulsüzlükler tespit ettiklerini belirterek, “Bugüne kadar hiç şahit olmadığımız türden usulsüzlüklere rastlandı.

AK Parti’den İstanbul ile ilgili açıklaması

AK Parti’nin yüksek oy aldığı yerlerde geçersiz oy oranın yüksek olması dikkat çekici ” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un açıklamalarından satır başları;

Bilgilerimize çok güveniyoruz ve bu bilgilerimize baktığımızda İstanbul’u AK Parti kazanıyor ama ne hikmetse YSK’dan gelen sonuçların bizim aleyhimize döndüğünü gördük. Sistemimize güvendiğimiz için geceli gündüzlü çalışmalara başladık. İstanbul İl Teşkilatı hazır bir biçimde bu işleri yürütüyor. 

Gerçekten bugüne kadar şahit olmadığımız usulsüzlüklere rastladığımızı belirtmek istiyorum. Bugüne kadar hiç şahit olmadığımız türden usulsüzlüklere rastlandı. AK Parti’nin yüksek oy aldığı yerlerde geçersiz oy oranın yüksek olması dikkat çekici.

Belgeli usulsüzlükler tespit ettik.309 sandıkta 17 bin 410 oy bizim adayımıza, AK Parti’ye yazılması gerekirken, başka partiye, partilere kaydedilmiş, yazılmıştır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X