Akhisar kural hatası yaptı

Akhisarspor, 21 kişilik maç kadrosunda 13 yabancı bulundurduğu için Beşiktaş 3-0 hükmen galip sayılacak.

Akhisar kural hatası yaptı

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının açılış karşılaşmasında konuk ettiği Beşiktaş’a 3-1 yenilen Akhisarspor, Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre maç kadrosunda 13 yabancı oyuncuya yer verdi.

Futbol Müsabaka Talimatı 22. madde (d) bendine göre Akhisarspor’a Müsabaka isim listesinde, yabancı uyruklu futbolcuların veya oyuncu uygunluğu taşımayan futbolcuların TFF tarafından belirlenmiş sayıdan fazla olması veya müsabaka esnasında bu sayıların aşılması’ nedeniyle hükmen mağlubiyet verilebilir. 

“Sorumlusu benim”

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ‘Bu tabii ki maçın önüne geçer. Üzgünüz. Teknik ve idari bir hata. Kadroyu doldurmak için 3 kaleci ve yabancılar derken böyle bir durum yaşadık. Sorumluluğu tabii ki alacağız. Bensem ben, başkasıysa başkası bunun sorumluluğunu öder. İnsan hata yapmaya müsaittir. Bu da ciddi bir hata. Bununla yüzleşmek zorundayız. Sırtımızda taşımak zorundayız. Bu takımın teknik direktörü benim. Sorumluluğu da alıyorum’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X