Akhisar tam bir bela

Yeşil beyazlılar, Ege’de son yıllarda kazanamıyor. Bursaspor deplasmanda en son 3 puanı aldığında şuan Akhisar’da oynayan Josue, galibiyeti getiren isimdi.

Akhisar tam bir bela

Bursaspor pazar günü Akhisarspor’la kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Kendisinden 1 puanla geride bulunan rakibi karşısında kazanarak korkulu rüya görmemek isteyen yeşil beyazlılar’da bu maçta sakat olan Sakho ve cezalı Lima forma giymeyecek. Bursaspor son yıllarda rakibiyle Ege’de oynadığı maçlarda pek yüzü gülmedi. Timsah deplasmanda en son Şenol Güneş döneminde kazandı. 

5-1’LİK SKOR

2014-2015 sezonundaki mücadeleyi yeşil beyazlılar, Josue’nin penaltı golüyle galip kapatmıştı. O maçta golü atan Portekizli krampon, şuan Ege temsilcisinin başarısı için mücadele ediyor. 2015-2016 sezonunda karşılaşmayı Akhisarspor 3-1 kazanırken, 2016-2017’deki mücadele büyük bir hüsranla sonuçlanmış ve Bursaspor sahadan 5-1 yenik ayrılmıştı. 

BU SEZON KAZANAMADIK

İki takım o sezon Türkiye Kupası gruplarında da karşılaşmış ve Akhisar’daki karşılaşma 3-3 tamamlanmıştı. Geçen sezon Paul Le Guen yönetimindeki Bursaspor, Akhisar’da yine kazanamamış ve sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. Kendisine son yıllarda ters gelen Akhisar deplasmanından bu kez gülen taraf olarak ayrılmak isteyen Bursaspor, bu sezon dış sahada 6 maçta çıktı ve 4  beraberlik, 2 yenilgi elde etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X