Akkuş: Seçimlere hazırız

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Gemlik’te Ticaret Borsası, Marmarabirlik ve Artvinliler Derneği’ni ziyaret etti. Akkuş, parti olarak seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Akkuş: Seçimlere hazırız

CEMAL KIRGIZ

Ziyaretlerde Hüseyin Akkuş’a il yöneticileri, Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Ziyaretlerde konuşan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, parti olarak seçimlere hazır olduklarını belirtti. Akkuş, laik cumhuriyete sahip çıkmak için gereken her şeyi yapacaklarını ve seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade etti.

Akkuş, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, yerel seçimlerden sonra bekliyorduk. Seçimler bir buçuk yıl önceye çekildi. Seçimler Türkiye’ye ne kazandırır, ne kaybettirir değerlendirmek gerekiyor.

Biz uzun süren görüşmeler gerçekleştirdik. İlçe başkanlarımız ile görüştük. Bir süreç belirledik. 10 günlük hazırlık döneminden sonra sahalarda çalışmaya başlayacağız.

Sadece CHP’nin biz sahadayız demesi yeterli değil. Yetmediği gibi, hiç kimseyi kırıp dökmeden, siyasetten diğer muhalefet ile birlikte demokratik ve parlamenter sistemi koruyacak adımlar atmalıyız” dedi. 

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, “Seçimle ilgili herkesin kafasında soru işareti var. Yılgınlığı kabul etmiyorum. CHP olarak 7 bin 400 sandığa sahip çıkacak gücümüz var. Bir tek oyumuz bile ziyan olmayacak. Gemlik’te bizim adayımız belli. Bu seçimlere hazır olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X