Akrabaların sopalı- bıçaklı kavgası! 5 kişi yaralandı

Karaman’da, husumetli olan akrabalar arasında çıkan demir, sopa ve bıçağın kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Akrabaların sopalı- bıçaklı kavgası! 5 kişi yaralandı

Olay, saat 14.00 sıralarında, Kazımkarabekir Mahallesi Molla Fenari Caddesi Kaygusuz Süleyman Parkı yanında meydana geldi. İsmail S.’nin yanına, parkın yanında traktörün kasasında kavun satarken, aralarında husumet bulunan kuzenleri Ali Y. ve kardeşi Fatih Y. geldi.

Burada çıkan tartışma, İsmail S.’nin oğulları Bayram S. ve Durmuş S.’nin katılması üzerine demir, sopa ve bıçağında kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Ali Y. ve kardeşi Fatih Y., vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla İsmail S. ve 2 oğlu da sopa ve yumruk darbeleri sonucu yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen İsmail S. ve 2 oğlu, polis tarafından gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X