Akşener: TRT’yi satacağım parasını size vereceğim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, devlet kanalı TRT’nin kendisini Kayseri’de sadece 38 saniye gösterdiğini belirterek, “Orası da bir çiftlik. TRT’yi satacağım, parasını halka vereceğim. Benim meydanlarım var” dedi.

Akşener: TRT’yi satacağım parasını size vereceğim

İYİ Parti’nin Çorum mitinginde halka seslenen Meral Akşener’in hedefinde, iktidardaki AK Parti Hükümeti vardı. Eleştirilerini ekonomi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelten Akşener, “Şeker fabrikalarını bile sattılar. Şimdi satın alanlara sesleniyorum, cumhurbaşkanı seçildiğim gün hepsini iptal edeceğim, sakın elinizi uzatmayın. Soruyorum gençlere; oğlum, kızım cebinde kaç para var? En yüksek 50 lira çıktı üzerlerinden. Çıkmış diyor ki insanlara ‘sen kendi cebine bak.’ Ayıp be ayıp. Siyasetçinin görevi milletinin evlatlarının cebinde ne kadar var onu bilmektir. Üreten bir ekonomi, üreten bir tarım, tarımda 5 yıldan sonra ithalatı bitmiş bir Türkiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

BORÇLARI SİLECEĞİZ…

Bir gence iş bulmanın devlet görevi olduğunu, emeklilere de her bayram bin 500 lira ikramiye vereceklerini belirten Meral Akşener, şöyle devam etti: “Biz Türkiye dayanışma fonu kuruyoruz. Türkiye’de 4.5 milyon insan takip altında. Haciz memurlarıyla karşı karşıyasınız. Bütün bu 4.5 insanlarının için emeklinin, şehit yakınlarının, gazilerinin, öğrencilerinin borcunu bir defaya sileceğiz. Fakir evlerinde iftar maratonu başladı. Ayıp be ayıp. Bir ülke de fakir varsa o sizin ayıbınız. 16 senedir siz iktidardınız. TRT beni Kayseri’de 38 saniye göstermiş. Orası da bir çiftlik TRT’yi satacağım parasını size vereceğim. Orası sizin olabilir ama benim meydanlarım var. Çorum meydanlarım var.”

ERDOĞAN YORULDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirilerini sürdüren Meral Akşener, şunları kaydetti: “İyi öğretmen, kötü öğretmen, iyi çocuk, kötü, çocuk, adam sabah kalkıyor TEOG’u kaldırıyor. O kadar çalışan çocuklar şimdi ne yapacak. Erdoğan yoruldu. Yorgun bir otobüs şoförüdür. Şimdi size soruyorum yorgun şoförün arabasına biner misiniz? Eğitim gençlerin geleceğidir. Gençleri uluslar arası alan yarışacak bir eğitim modeli kullanacağız. Buradan ilan ediyorum, çalınan sorularla hakları ziya olan gençlerin hakkı geri verilecektir. Adama da yüklenmeyin adam çok saf. Gelen kandırdı giden kandırdı. PKK kandırdı, Barzani kandırdı, FETÖ kandırdı. Tüm bunlar olurken sen nerdeydin. Sen bostan korkuluğumusun?”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X