Akşener’in Balkan turu netleşti  

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla gerçekleşecek Balkan ziyareti programı netleşti.

Akşener’in Balkan turu netleşti  

HATİCE DAL

İl binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Yahya Bahadır, programla ilgili bilgi verdi. Yunanistan ve Bulgaristan’ı kapsayacak Balkan turu, Batı Trakya’da Türk azınlığının liderliğini yapmış olan Dr. Sadık Ahmet’in vefatının 24. yıl dönümü sebebiyle 24 Temmuz’da başlayacak. 25 Temmuz’da ise Mestanlı’da, milli sporcu Naim Süleymanoğlu’nun adına açılacak anıtın açılışına katılım sağlanacak.

Akşener’e Bursa milletvekillerinin yanı sıra 12 milletvekili de eşlik edecek. Balkanlar da yaşayan Türk azınlıklarınlarının ülkeler arasındaki ilişkilere katma değer yaratan bir bağ olduklarını belirten Bahadır,  “Biz İYİ Parti olarak komşumuz Yunanistan ve Bulgaristan ile olan ilişkilerimizi yapıcı bir anlayışla geliştirmek ve her iki ülkedeki azınlığımızın refah ve kalkınmasına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X