Aktaş Gümülcineli gençleri ağırladı 

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nde eğitim gören 100 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri oldu.

Aktaş Gümülcineli gençleri ağırladı 

Merinos Parkı Gölpark Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Başkan Alinur Aktaş ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, Türkiye’de ‘başta Başbakan eski Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu olmak üzere’ birçok Batı Trakya kökenli ismin etkin siyaset yaptığını belirterek, Gümülcineli gençleri Bursa’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Farklı ülkelerde olsa da kalplerin bir olduğunu hatırlatan Aktaş, müslümanlar arasında var olan birlik ve beraberliğin bozulmaması gerektiğini vurguladı. Gümülcineli öğrencilere ‘kendilerini iyi yetiştirmeleri ve milli-manevi değerlere sahip çıkmaları tavsiyesinde’ bulunan Başkan Aktaş, “Dünyanın farklı coğrafyalarında Türklerin varlığı, bizim için güçtür. 82 milyon nüfusuyla Avrupa’nın 6. büyük ekonomisi olan Türkiye Cumhuriyeti de sizin için bir güçtür. Bunu unutmayın” dedi. Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, günün anısına Başkan Aktaş’a tablo hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X