Aktaş: Yapacağımız çok çalışma var

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aktaş: Yapacağımız çok çalışma var

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl şehrin 9 ayrı noktasında 10 bin civarında insanın katıldığı iftar sofraları kurduğunu söyledi.

Aktaş, ayrıca 7 ayrı ülkede daha benzer programları düzenlediklerini ve ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin yanı sıra imkanları ölçüsünde Balkanlardan Kafkaslara kadar geniş bir coğrafyaya yetişmeye çalıştığını ifade eden Aktaş, İnegöl Belediyesi’ndeki görev süresinin ardından 7 aydır da Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet ettiğini dile getirdi. 

AKILLI KAVŞAKLAR…

Şehrin dört bir yanında çalışmaları hızla sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Bursa’da nüfus ve araç sayısının artışıyla beraber trafik de kendisini göstermeye başladı.

Bunu bertaraf etmek için akıllı kavşak uygulamalarını başlattık. Aynı sıkıntılar İnegöl’de de yaşanıyor. İlçemizde de akıllı kavşak uygulamalarını başlattık.

Çalışmalar bittiğinde, trafiğin rahatladığını hep birlikte göreceğiz. Yapacağımız çok çalışma var. Cumhurbaşkanımızdan, hükümetimizden, başbakan yardımcımızdan ve milletvekillerinden aldığımız güç ile insanların hayatlarını kolaylaştıran projeleri bir bir hayata geçireceğiz’ dedi.

İftar programının ardından Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X