Aktaş’a milli ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son hazırlık kampını Bursa’da tamamlayan ve 19-28 Temmuz tarihleri arasında Kanada’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Sualtı Hokeyi Milli Takımı sporcularını ağırladı.

Aktaş’a milli ziyaret

Bursa’da kamp yapan Sualtı Hokeyi Milli Takımı Teknik Kurulu Başkanı Kadir Kırlıoğlu, Sualtı Sporları Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Barış Bayazıd Uysal, Antrenör Murat Önder Ölçmener ve milli takım sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Teknik heyet ve sporculardan sualtı sporları ile ilgili bilgiler alan Başkan Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sualtı Hokey Milli Takımı’nın daha önce elde ettiği dünya ikinciliğinin ardından bu kez Türkiye’ye dünya şampiyonluğu kazandıracağına inandığını ifade eden Başkan Aktaş, “Takımımız son hazırlıklarını Bursa’da gerçekleştirdi. Kendilerine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Kanada’ya bu gidiş, dünya şampiyonluğuna olacaktır” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Aktaş, teknik heyet ve sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X