Aktaş’tan zafer mesajı

Büyükşehir’de Alinur Aktaş ile Mustafa Bozbey arasındaki yarış nefes kesti. Gece yarısından sonra zaferini ilan eden Aktaş, ‘Bursa’yı bambaşka bir yere taşıyacağız’ dedi.

Aktaş’tan zafer mesajı

DERYA DEMİR

31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Alinur Aktaş kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre; yaklaşık 3 puan farkla ipi göğüsleyen Aktaş, yüzde 49,60 oranında oy alırken, Millet İttifakı adayı Mustafa Bozbey ise yüzde 46.95 oy aldı.

“BURSA’YI BAMBAŞKA BİR YERE TAŞIYACAĞIZ”

Seçim sonuçlarını AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her platformda dertlerini ve heyecanlarını anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Aktaş, “Çalmadık kapı bırakmadık. Birçok alanda buluşma yaptık. Her bir belediye başkanı adayı arkadaşımızla büyük bir heyecanla koşuşturduk. Şehrin belediye başkanı olmam nedeniyle arabada 5-10 dakikalık toplantılar yaptık imzaları yolda giderken attık. Ama biz hep beraber Bursa’nın tarihine imza atacağız dedik. Dünyanın neresinde olursa olsun yağmur toprağa düştüğünde aynı dili konuşur. Önümüzdeki dönemde Bursa’yı bambaşka bir yere taşıyacağız. Sanayide, tarımda, turizmde katma değeri büyüyen Bursa için canla başla çalışacağız. Heyecanımız hiç bitmeden devam edecek, Bursa’mızın değerini artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bir emanettir. Bu emaneti en iyi şekilde taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. bu bir emanettir bu emaneti en iyi şekilde taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI”…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yol yürümekten mutlu olduğunu kaydeden Aktaş, “ Cumhurbaşkanımızın bu süreçte yoğun bir ilgisi vardı. Kendisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu süreçte Bursa ile ilgili özel alakasını bize hissettirdi. Biz asla bu süreçte şımaracak insanlar değiliz. Büyük bir samimiyet ile çalışacağız. Bursa gibi evliyalar ve padişahlar şehrine 5 yıl daha hizmet edecek olmamdan onur ve heyecan duyduğumu söylemek istiyorum. Bu yola Cumhur İttifakı çatısı altında çıktık. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizle bu şehrin her bir sokağını bezeyeceğiz. Bundan sonra konuşma değil çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X