Ala’dan Orhangazi’ye destek

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı ve yönetimini ziyaret etti.

Ala’dan Orhangazi’ye destek

NEVZAT OKUMUŞ

Ziyarette konuşan OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, Orhangazi’nin tarımı ve ekonomisi ile güçlü bir ilçe olduğunu ifade etti. Hatırlı, “Ama biz belediye başkanımız ve kaymakamımızın da öncülüğü ve destekleri ile turizm konusunda da Orhangazi’de atılım gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni dönemde bu konuda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Efkan Ala da, “Bizler de hükümet olarak hem sanayicimiz hem de turizm konusunda Orhangazi’ye gerekli desteği vereceğiz” değerlendirmesinde bulundu. STK’ların ve meslek örgütlerinin de aslında birer kamu görevi icra ettiğini belirten Ala, “Bizler iktidar olarak sizler de STK’lar olarak üretime ve kalkınmaya katkı sağlayacağız. El birliği ile daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X