Alanya’da Trafik Levhaları Takılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’daki cadde ve sokaklarda trafik levhalarını takıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şub…

Alanya’da Trafik Levhaları Takılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’daki cadde ve sokaklarda trafik levhalarını takıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Alanya’daki cadde ve sokaklarda trafik levhalarını takıyor. Ekipler çalışmaya Mahmutlarda başladı. Atatürk ve Barbaros Caddeleri’nde, döner kavşaklar, yaya geçitleri, okul geçişleri başta olmak üzere araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu yerlere ‘yön, yaya, dur’ gibi trafik levhaları asılıyor. Bu zamana kadar ciddi manada trafik ve yön çalışması yapılmayan Mahmutlar’da artık araç trafiği rahatlayacak, yayaların geçişleri ise daha güvenli olacak. ALANYA’NIN TAMAMINDA YAPILACAK Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, trafik levhaları konusunda Alanya’da geçmişte özellikle beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde fazla bir çalışma yapılmadığını belirterek, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi olarak bu konuda gerekli çalışmaları başlattık. Ulaşım Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri dönem dönem Alanya’ya gelerek bu konuda çalışıyor. İnsan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu yerlere öncelik vererek Alanya’nın tamamında zamanla bu çalışmayı tamamlayacağız “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X