Aldıkları haberle sinir krizi geçirdiler!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde refüjde ot biçme çalışması yapan 3 belediye işçisi, kontrolden çıkan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. İşçilere çarpan otomobilin sürücüsü de ağır yaralandı

Aldıkları haberle sinir krizi geçirdiler!

Manisa-Turgutlu yolu üzerinde Büyükşehir Belediye Estetik Daire Başkanlığına bağlı işçilerin orta refüjde yeşillendirme çalışması yaptığı sırada kaza meydana geldi. Nilay Enginer’in kullandığı otomobil kontrolden çıkarak merkez Şehzadeler ilçesi Turgutlu Caddesi’nde, peyzaj çalışması yapan belediye işçilerini altına alarak ezdi. Ardından da önünde seyreden kamyonete ile park halindeki bir otomobile çarptı.

Habertürk Haber Merkezi’nden Ahmet Ünsal’ın aktardığına göre; kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı ve polis ekibi sevk edildi. Kazaya sebep olan otomobilin sürücüsü Nilay E. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen Nilay E. daha sonra Merkezi Efendi Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazanın görgü tanıklarından Gökhan İnce, “Bayan orada çok süratli bir şekilde geliyordu. Çim biçen işçiler de orada çalışıyordu. İşçilere vurdu. İşçiler öldüler. Birinin durumu ağırdı. Kadında herhangi bir şey yoktu. Çok süratliydi” dedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çarpmanın etkisiyle işçilerin ayakkabı ve bazı eşyalarının yola fırladığı görüldü. Kazada hayatını kaybeden işçilerin yakınları, olay yerinde fenalık geçirdi. Ölen işçilerin yakınlarını olay yerindeki diğer işçiler ve sağlık ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Kazada ölen İsmail Ulutaş, Mehmet Göner, Müştak Uğurhan’ın cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2016 YILINDA DA 3 İŞÇİ AYNI ŞEKİLDE CAN VERMİŞTİ 

Öte yandan 19 Mayıs 2016 yılında da çevre yolu üzerindeki refüjde çalışma yapan 3 belediye işçisi kontrolden çıkan kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, 1 işçi de ağır yaralanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X