Alev savaşçılarına anonslu kutlama

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 304’üncü yıldönümünde, Bursa’da günde ortalama 36 olaya müdahale eden itfaiyecileri telsiz anonsuyla kutladı.

Alev savaşçılarına anonslu kutlama

‘İtfaiye Haftası’ kapsamında Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka, İtfaiye Dairesi Başkanı Muhammed Emin Tarım, şube müdürleri, birim amirleri ve saha elemanlarını makamında kabul eden Başkan Aktaş, sahada görev başında olan itfaiyecileri de telsizden anons yaparak tebrik etti.

“EKİBİMİZ 7/24 HAZIR”

Vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından itfaiyenin, belediyelerin en hayati önem taşıyan hizmet alanı olduğunu belirten Başkan Aktaş, itfaiye teşkilatının iyileştirilmesinde ciddi mesafeler aldıklarını söyledi. İtfaiye teşkilatına bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Aktaş, “Görev yapanlara kolaylıklar diliyorum. Yeni şoför takviyeleriyle beraber güçlendik. Araç takviyeleriyle beraber teşkilatımız daha da güçlenecek. Karacabey ve dağ ilçelerindeki eksikliklerimizi de gidereceğiz. İtfaiyeyi önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı her an 7/24 göreve hazır ve nazırdır” dedi.

8 AYDA 8 BİN 817 OLAY

Bursa’da toplam 585 personelle hizmet veren ve bütünşehir uygulamasının ardından merkeze uzak bölgelerde gönüllü itfaiyecilik uygulamasıyla 655 gönüllüyü de alev savaşçıları arasına katan İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2017 yılında 8 bin 175 olaya müdahale etti. Bünyesindeki 112 itfaiye aracının yanında 64 gönüllü istasyonda 50 traktör tankeri ve 12 itfaiye aracıyla hizmetlerini yürüten Bursa itfaiyesi, bu yılın ilk 8 ayında ise 8 bin 817 olaya müdahale etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X