‘Algı yönetimini halk değerlendirecek’ 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer’de ana arter, refüj ve kavşak düzenlemeleriyle, tüm altyapı hizmetlerinin Büyükşehir tarafından yapıldığını belirterek, CHP’li belediyeleri algı yönetimi yapmakla eleştirdi.

‘Algı yönetimini halk değerlendirecek’ 

Nilüfer’de çok dile getirilen FSM Bulvarı ve Özlüce başta olmak üzere tüm ana arterde refüj ve kavşak düzenlemelerinin, tüm altyapı hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını kaydeden Aktaş, “Buralara tabelalar asarak, kendileri hizmet yapmış gibi gösterip, algı yöneterek belediyecilik yapanları, halkımız 31 Mart’ta değerlendirecek. Biz, Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri kararlılıkla hayata geçirmeye çalışıyoruz” diye konuştu” dedi.

AK Parti teşkilatı, Bursa’daki Güneydoğu illeri hemşeri derneklerinin organizasyonuna çıkarma yaptı. Etkinliğe; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Ahmet Kılıç, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Necati Şahin ve Yıldırım Belediye Başkan adayı Oktay Yılmaz ile AK Parti il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X