Ali Ay: ‘Hocaya ve takıma güvenim tam’

Birlik beraberlik çağrısı yapan Başkan Ay, ‘Şehirde karamsar bir tablo var. Evet taraftarımız üzgün. Biz de çok üzgünüz ama bunu atlatabilecek gücümüz var’ dedi. 

Ali Ay: ‘Hocaya ve takıma güvenim tam’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligde üst üste gelen başarısız sonuçlarla sıkıntılı günler yaşasalar da bunu atlatabilecek güçte olduklarını söyledi. Son olarak Galatasaray karşısında beklemedikleri bir skorla sahadan ayrıldıklarını anlatan Ay, ‘Şehirde karamsar bir tablo var. Evet taraftarımız üzgün. Biz de çok üzgünüz ama zaman birlik ve beraberlik zamanı. En kısa sürede toparlanmalıyız’ dedi. 

Kazanmak zorundayız

Takımı ve camiayı toparlamak adına birlik beraberliğe ihtiyaçları olduğunun altını çizen Başkan Ali Ay, ‘Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Alacağımız seri galibiyetlerle bu sıkıntılı günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Önümüzde Kayserispor ile oynayacağımız bir mücadele var. Kazanmak zorundayız. Yaşanan süreçte teknik heyet ve oyunculara güvenim tam’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X