Ali Koç’tan çok konuşulacak Acun Ilıcalı hamlesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonu için harekete geçti.

Ali Koç’tan çok konuşulacak Acun Ilıcalı hamlesi

Fenerbahçe, Türk medya sektörünün önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı ile FB TV`nin gelişimi için her konuda işbirliğine gidecek.

Ilıcalı, kulüp televizyonuna izlenme oranı yüksek programlar monte edecek ve kulübün televizyondan para kazanmasını sağlayacak.

Haziran ayında göreve gelen Başkan Ali Koç yönetiminde birçok alanda atılım yapan ve yeniliğe giden Fenerbahçe, kulübün televizyon kanalında da büyük bir değişime imza atacak.

FB TV`yi aktif, güncel programlar üreten ve çok izlenen bir kanal haline getirmek isteyen sarı lacivertli yönetim bu bağlamda dev bir işbirliğine imza atmak üzere. Yönetim, tanınmış televizyoncu Acun Ilıcalı ile anlaşmak üzere. Taraflar anlaşırsa, yönetim, Türk medya sektörünün önde gelen isimlerinden olan Acun Ilıcalı ile FB TV`nin gelişimi için her konuda işbirliğine gidecek.

Anlaşmaya göre Ilıcalı, kulüp televizyonuna danışmanlık yapacak. Şimdiye kadar birçok başarılı programa imza atan Ilıcalı, Fenerbahçe yönetimine hangi tür programların daha çok izleneceği, nasıl daha fazla reklam alınacağı yönünde tavsiyeler verecek.

Fenerbahçe yönetiminde, FB TV`den sorumlu yönetici olarak görev yapan Sertaç Komsuoğlu da ünlü televizyoncu ile işbirliğinde önemli bir rol üstlenecek.

Övgü Doğan da yönetim danışmanı olarak kanalda görev üstlenecek. Eski genel müdür İhsan Topaloğlu`nun halefi henüz belirlenmese de, Acun Ilıcalı`ya yakınlığı ile bilinen bir ismin FB TV`nin başına getirilmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X