Ali Koç’tan flaş sözler! 5 yıl Avrupa’ya gitmemeliyiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katıldığı ‘Sporun Geleceği Aydınlık mı?’ panelinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’tan flaş sözler! 5 yıl Avrupa’ya gitmemeliyiz

Federasyonundan, kulüplerinden, medyasına kadar baştan aşağı yeniden yapılandırma yapmak gerek. Türkiye’de kulüp sahipleri yok. Hiç bir zaman da büyük kulüpler olmayacak. Mart’tan sonrasını göremiyoruz. Bir diğer yöntem de kişisel fonlama. Elimizdeki araçlara baktıkça bizlerin bu işlerin içinden çıkmamız mümkün değil.

Gerekirse ülke olarak 5 sene Avrupa’ya gitmemeliyiz. Gerekirse FFP’yi kendi içimizde uygulamalıyız. Buradan çıkmamız son derece radikal yöntemlerle olabilir. Devlet kesinlikle bu işin içinde olmalı. Aldığımız yabancılar yaşlı, Beşiktaş son dönemde satış becerisi gösterdi.

En çok genç nüfusa sahipken alt yapıdan hiç oyuncu çıkartamıyoruz. Şu an 2 teknik direktöre para ödüyoruz. Medyada 4 çıkıyor. Avrupa’ya gitmemek belki çözüm değil. Bu alanlarda başarılı olmamız için finansal yapımızı tamamen değiştirmemiz gerek. 30 yaş yabancı oyuncu gelmeyecek gibi gibi gibi… Çok örnek çıkartabiliriz. Biz Fikret Bey’le birlikte yöneticiliği yüzümüze gözümüze bulaştırsak ve sonraki yönetimde bıraksak hiç bir sorumluluğumuz yok.

Derbi maçından beri TFF’den bir kişiyi aramadık. Derbiden sonra konuşmadık. Ta ki Alanya maçına kadar konuşmadık. Bizim tutumumuza katılırsınız katılmazsınız. Hatası çok olan konuşur. Bu kez taraftar baskı kuruyor. Neden yanıt vermedin diye. Jailson’a Pfdk kararından sonra ceza vereceğiz.

Savunmamız bittiği zaman nasıl ceza verdiğimizi de görürsünüz. Derbiden sonra her gün konuşsaydık eski düzene ayak uydurmuş olurduk. Seçim kampanyam boyunca TFF’de haklarımızı nasıl koruyacaksın, masaya yumruğu vuracak mısınız? Masaya kim çok vuruyorsa başarılı olacaksa biz başarılı olamayacağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X