Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı 

Bursa’da eğitimden sağlığa kadar bir çok alanda kalıcı eserler kazandıran duayen işadamı Ali Osman Sönmez, vefatının 18. yıl dönümünde Emirsultan’daki kabri başında dualarla anıldı.

Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı 

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eşi Ümran Sönmez, oğulları Osman Sönmez ile Ali Cem Sönmez ve eşi Sonya Sönmez, merhum iş adamının mezarını ziyaret ederek dua okudular. 

“ANISI YAŞAYACAK”…

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, babasını her zaman özlemle andığını belirterek, “18 yıl 18 gün gibi geçti. Bugün hala onun düşünceleri, çabası ve sonuçlarını gördükçe ona bir kere daha minnettar oluyorum. Onun anısını yaşatmak için ben ve benden sonraki nesil onu ziyaret etmeye, anmaya, hatırlamaya devam edeceğiz. O’nun bu çabalarını daha da artırarak topluma daha faydalı aile olmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER DE UNUTMADI…

Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrenci ve öğretmenleri  de hayırsever iş adamı Ali Osman Sönmez’i kabri başında andı. Okul müdürü Hüseyin Er, “Eğitim ve öğretime verdiği destekle adını gönüllere altın harflerle kazıyan merhum Ali Osman Sönmez, çok sayıda okul, hastane gibi kurumların Bursa’ya kazandırılmasında büyük rol oynadı. Okulumuz adına merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Ali Osman Sönmez’i anmak bir vefa borcudur. Kendisi aramızdan ayrılmış olsa bile başta eğitim öğretime verdiği destek olmak üzere Bursa’ya bıraktığı çok sayıda değerle yaşamaya devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X