Alişan’a çifte doğum günü hediyesi!

Geçtiğimiz günlerde sevdikleriyle doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı Alişan, 42 yaşına girdi. Eşi Buse Varol’un güller ve mumlarla yaptığı sürpriz karşısında çok duygulanan şarkıcı mutluluğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ifade etti.

Alişan’a çifte doğum günü hediyesi!

Yakın zamanda baba olacağını öğrenen Alişan’a bir sürpriz de doğum gününde geldi.

Arkadaşları ve eşi Alişan’a güller ve mumlarla sürpriz bir doğum günü partisi hazırladılar.

DUYGUSAL NOT

42 yaşına giren taze damat, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaşarak eşine yazdığı duygusal notla anlattı.

0-002.jpg

HAYATIMIN EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ

Paylaştığı fotoğrafın altına “Hayatımın en anlamlı doğum gününü yaşadım bugün. Evliyim ve Allah’ın izniyle 8 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız.” notunu düşen Alişan, doğum günü sürprizinde emeği geçen arkadaşlarına da teşekkür etmeyi unutmadı.

u-029.jpg

“İKİZ OLURSA 2 ALTIN MI TAKACAĞIZ”

Alişan’ın yakın dostu olan Ece Erken de oğlu Eymen ile Alişan’ın fotoğrafını paylaşarak dostunun doğum gününü esprili bir dille kutladı.”İkiz olursa 2 tane mi altın takmak zorundayız” yazan Erken’e Alişan ”İkiz olursa bildiricem sana merak etme” diye cevap verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X