‘Allah tarafından görevli olarak dünyaya gönderildim’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte sınır karakoluna Mehmetçik’e yaptığı ziyaretten dolayı muhalefetin tepkisini çeken Seda Sayan,”Allah tarafından bazı insanlar bu dünyaya görevli olarak gelmiş, ben de bunlardan biriyim” dedi.

‘Allah tarafından görevli olarak dünyaya gönderildim’

Sanatçı Seda Sayan, Günaydın’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Küçük yaşlarınızdan itibaren hayatınız büyük bir mücadele içinde geçmiş. Şimdi ise Türkiye’nin alanında en başarılı isimlerinden birisiniz. O zorlu günlerinize baktığınızda neler hissediyorsunuz? sorusuna Seda Sayan”Kendimi çok şanlı hissediyorum, Allah’ıma şükürler olsun. Aynı zamanda seçilmiş olduğumu da düşünüyorum. Kaderci bir yapım vardır ve çok inançlı bir insanım. Allah tarafından bazı insanlar bu dünyaya görevli olarak gelmiş, ben de bunlardan biriyim. İnsanlara yardım ediyorum, veren el oluyorum. Yardım deyince Türkiye’de ilk akla gelen isimlerden biriyim. Bu yüzden de şimdi geldiğim noktaya beni Yaradan’ın getirdiğine inanıyorum.” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X