Altepe’den Yeşilay’a tam destek

Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Raci Arvas ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum için faaliyet gösteren Yeşilay’ın her zaman yanında o

Altepe’den Yeşilay’a tam destek

Başkan Altepe, Yeşilay Bursa Şubesi yöneticilerini kabul etti. BURULAŞ’taki başkanlık makamındaki ziyarete Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette, Yeşilay Bursa Şubesi’nin faaliyetleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin planlanan faaliyetlere katkıları ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay’ın 95. kuruluş yıldönümünün hayırlı olması dileğinde bulundu. Kurulduğu günlerde Kızılay’la aynı haklara sahip olan fakat bir türlü arzulanan gelişmeyi gösteremeyen kurumun son yıllarda atağa geçtiğini belirten Başkan Altepe, sergilenen duruşun toplumun büyük çoğunluğu tarafından takdirle karşılandığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin de toplum sağlığı açısından birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere imza attığını hatırlatan Başkan Altepe, bundan sonra Yeşilay’la birlikte omuz omuza faydalı birçok çalışmaya imza atacaklarını ifade etti. İlk olarak Yeşilay Bursa Şubesi için ‘restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan’ Reyhanpaşa Hamamı’nı merkez olarak tahsis edeceklerini ve burada kurum yetkilileriyle birlikte toplum sağlığının artırılmasına yönelik yoğun programlar düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Altepe, “İnşallah hep birlikte, özellikle çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar korunmasına yönelik, hayat kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar kurumun sürdürdüğü rutin faaliyetleri, daha da kurumsallaştırarak etkin hale getireceğiz” diye konuştu.

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ise, 95. kuruluş yıldönümü nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Yeşilay olarak Bursa’da gerçekleştirdikleri hemen hemen tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini ve Başkan Altepe’nin özel ilgisini gördüklerini hatırlatan Arvas, gösterilen hassasiyetin artarak sürmesini arzuladıklarını ifade etti.

Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Raci Arvas, kuruluş yıldönümü anısına Başkan Altepe’ye Yeşilay pazubandı takıp, Yeşilay çikolatası hediye etti. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X