Altgeçitte şoke eden olay! Nefes almayı zorlaştırınca…

İnegöl ilçesinde Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan yaya altgeçidini kullanan vatandaşlar, boğaz yanması, nefes darlığı ve öksürme gibi şikayetler nedeniyle ihbarda bulundu. İncelemenin ardından altgeçitte amonyak olduğu tespit edildi.

Altgeçitte şoke eden olay! Nefes almayı zorlaştırınca…

Olay, akşam saatlerinde Bursa’nın İnegöl ilçesi Bursa-Ankara karayolu üzerinde kent merkezi girişinde bulunan yaya altgeçidinde meydana geldi.

Yaya altgeçidini kullanan vatandaşlar, öksürük, nefes darlığı, boğaz yanması gibi şikayetlerle rahatsızlandı. Fenalaşan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, nefes almayı zorlaştıracak şekilde geniz yakan ağır koku nedeniyle yaya altgeçidini kullanıma kapattı.

afd412560e5ecffe9860cbffa5dea102.jpg

Olay yerine gelen sağlık görevlileri ise altgeçidi kullandıktan sonra rahatsızlanan Zehra U.’ya müdahale etti. AFAD ekiplerine haber verilirken, çevreye kötü koku salan maddenin, herhangi bir yerden kaynaklanan kimyasal sızıntı olması endişelendirdi.

355b778437168be80e52cfb9a57c7748.jpg

AMONYAK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Şikayetler nedeniyle olay yerine gelerek incelemelerde bulunan AFAD ekipleri, altgeçitte amonyak olduğunu tespit etti.

İtfaiye ekipleri altgeçidi yıkama çalışmalarına başlarken polis amonyak maddenin altgeçide nasıl geldiğini tespit etmek için soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X