Altın Karagöz Bulgaristan’ın

Bursa’da yılın en renkli kültür sanat organizasyonu olan Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın bu seneki birincisi Bulgaristan seçildi.

Altın Karagöz Bulgaristan’ın

SERHAT HALLAÇ

32 YILDIR COŞKUYLA…

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı tarafından tarafından bu yıl 32.’si gerçekleştirilen Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki muhteşem finalle son buldu. Birincilik ödülü olan Altın Karagöz ile 5 bin euro’nun sahibi Bulgaristan olurken, ikinciliği KKTC, üçüncülüğü ise Makedonya elde etti.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR

Altın Karagöz’ü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın elinden alan Bulgar dansçılar, gecenin sonunda gösterilerini bir kez daha sergileyerek mutluuklarını Bursa halkıyla paylaştı. Bavşkan Aktaş, 32. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın Bursa’da barış, kardeşlik ve dostluk rüzgarları estirdiğini söyleyerek, yarışmaya katılan tüm ekipleri tebrik etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X