Altyapı bizden sorulur

Yıllardır milli takımların kadrosuna girmeyi başaran yeşil beyazlılar, yine geleneği bozmadı.

Altyapı bizden sorulur

Bursaspor son dönemde A Milli yada Ümit Milli Takımlar’a futbolcu gönderemese de alt yaş gruplarında tam 12 futbolcusuna Milli davet geldi.

Son dönemde A Milli Takım’a futbolcu gönderemeyen Bursaspor’un alt yaş gruplarındaki oyuncuları ise adeta ay yıldızlı formayı üzerinden çıkarmıyor. Son yıllarda birçok oyuncusunu yurt içinde ve yurtdışında kulüplere gönderen yeşil beyazlılarda ağustos ayından bu yana 12 oyuncu milli takımlara davet edildi. Son dönemde hem A Milli hem de Ümit Milli Takım’a oyuncu veremeyen Bursaspor’da 5 oyuncu U17 Yaş Milli Takımı’na, 3 oyuncu U18 Milli Takımı’na, 2 oyuncu U19 Milli Takımı’na, 2 oyuncu U15 Milli Takımı’na, 1 oyuncu da Futsal Milli Takımı’na çağrıldı.

YUKARIYA ÇIKABİLECEKLER Mİ?

Yıllardır altyapısıyla övünen yeşil beyazlılar, milli takımlara altyapısından çağrılan oyuncuların çokluğu nedeniyle de haklı bir gurur yaşadı. Milli takımlara çağrılan oyunculardan forvet Berat Altındiş hem futsal hem de U18 Milli Takım kadrolarında yer aldı. Elbette çağrılan oyuncuların çokluğu nedeniyle gurur yaşayan yeşil beyazlılarda en büyük merak konusu ise bundan önceki dönemlerde olduğu gibi alt yaş gruplarında sıkça milli takım forması giyen oyuncuların ilerleyen dönemde Ümit ve A Milli Takım forması giyip giyemeyeceği…

MİLİ TAKIM’A ÇAĞRILAN FUTBOLCULAR

Canberk Yurdakul U19 Milli Takımı
Ozan İsmail Koç U19 Milli Takımı
Berat Altındiş Futsal Milli Takımı-U18 Milli Takımı
Ali Akman U18 Milli Takımı
Vefa Temel U18 Milli Takımı
Kadir Aslan U17 Milli Takımı
Tuğbey Akgün U17 Milli Takımı
Ömer Turan Görgüç U17 Milli Takımı
Abdullah Tazgel U17 Milli Takımı
Ahmet Çağrı Güney U17 Milli Takımı
Hamza Baran Arıkan U15 Milli Takımı
Mehmet Bilgin U15 Milli Takımı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X