Amatöre büyük destek

Başkan Altepe, Bursa’nın spor kenti olması için yeni stadyum kazandırılmasının yanında tüm amatör kulüpleri gerek tesisleşme gerekse diğer ihtiyaçları anlamında desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Amatöre büyük destek

Yıldırım’ın önemli amatör kulüplerinden biri olan Selimspor’un sezon açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ile kulüp yönetici ve sporcularının katıldığı törenle yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın hedefleri olan bir kent olduğunu ve bu hedeflerinden birinin de ‘spor kenti’ olduğunu söyledi.

Bu amaca ulaşmak için her alanda önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Altepe, “Biz sadece stadyum yapmıyoruz. Kentimizdeki tüm amatör kulüplerimizin hep yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Gerek tesisleşme, gerekse malzeme desteği konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Mahalle gençlerine sahip çıkan, gençleri spora yönlendiren bu kulüplerimize büyük önem veriyoruz. Gençlerimiz geleceğimizin en önemli teminatı. Bu doğrultuda yaptığımız yatırımlar Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından da Türkiye’ye örnek gösteriyoruz. Özellikle spor tesisleri anlamında Avrupa’nın bile üzerine çıkmaya başladık. Ben Selimspor başta olmak üzere tüm amatör kulüplerimize yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, “Genç nüfusumuzla birlikte Yıldırım’ı sporun ve sporcunun şehri haline getireceğiz. Amatör spor kulüplerimizde yetişen gençlerimiz geleceğin yıldızları olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X