Amatörlere Medicabil desteği

Medicabil Hastanesi, Bursaspor’un basketbol, akademi takımları ve amatör branşların sağlık sponsorluğunu üstledi.

Amatörlere Medicabil desteği

Bursaspor’un Medicabil Hastanesi ile son iki sezondur olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiği iş birliğinin protokol töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapıldı.

Basketbol, akademi takımları ve amatör branşların sağlık sponsorluğunu üstlenen Medicabil Hastaneleri ile gerçekleştirilen anlaşmanın protokol törenine Başkan Ali Ay, Medicabil Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Faruk Bilgen ve Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Cemal Turhan katıldı. 

Desteğe devam edeceğiz

Başkanımız Ali Ay ‘Bursa’mızın sağlık alanındaki güçlü markası Medicabil, bu sezon da bizi yalnız bırakmadı. Yıllardır basketbol, akademi takımları ve amatör branşlarımızın sağlık hizmetleri konusunda desteğini esirgemediler. Medicabil, geçtiğimiz 2 yıl da sponsorumuz olarak destek sağlamıştı.

Sağ olsunlar bu sene de mevcut iş birliğimizi devam ettirme kararı aldık. Ben kendilerine gerçekten yürekten teşekkür ediyorum’ dedi. Medicabil Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Faruk Bilgen ise, “İleriki yıllarda daha büyük sözleşmeler yapmayı umuyoruz’ diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X