‘Ameliyattan sonra bu hale geldim, fazladan bir çift göğsüm var’

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra sarkan derileri nedeniyle ‘fazladan bir çift göğsüm var’ diyen kadın fotoğraflarıyla şaşkına çeviriyor.

‘Ameliyattan sonra bu hale geldim, fazladan bir çift göğsüm var’

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Laura Deubel’in, gastrik bypass ameliyatı geçirdikten sonra vücundaki deriler sarkmaya başladı.

Sarkan derileri nedeniyle güven problemi yaşayan Laura, ”Ameliyat olduktan sonra kendimi inanılmaz hissettim ancak fazla deriler sarkmıştı. Kendimi pizza hamuru gibi hissediyordum. Sanki bir çift memem daha vardı ve kabus gibiydi. Hayata yeniden geldim diyebilirim” diye konuşuyor.

640xauto-(6)-006.jpg

Laura ameliyattan önce 178 kiloydu.

640xauto-(8)-007.jpg

Başlangıçta eşini birkaç ay arayla da babasını, annesini ve büyükannesini kalp krizinden kaybeden Laura, ‘bu ölümler uyandırma çağrısı gibiydi. Kilo vermeye o zaman karar vermiştim. Çocuklarım için yaşamalıydım’ diyor.

640xauto-(9)-003.jpg

Laura kilolu zamanlarında kahvaltı yapmıyor, öğle yemeğinde hamburger, büyük boy kızartma ve büyük boy kola tüketiyordu.

640xauto-(10)-005.jpg

Akşam ise et ve makarna yiyordu. Yatmadan önce de çikolata, dondurma ve bir kutu mısır gevreği tüketiyordu.

640xauto-(11)-002.jpg

Şimdi ise kahvaltıda yoğurt, salata akşam da tavuk ve sebze yemeği tüketiyor. Kendini artık tamamlanmış hisseden kadın artık aynaya baktığında kendini mutlu ve sağlıklı hissediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X