Amerikalı kadın için 100 bin liraya yenilendi

Amerikalı bir kadının 100 bin lira masraf ettiği 1955 model otomobili, Bursalı kaporta ustasının elinde yeniden hayat buldu.

Amerikalı kadın için 100 bin liraya yenilendi
Bursalı kaporta ustası Ali Ersöz’ün ellerinde yeniden yollara çıkmak için gün sayan 1955 model otomobil, görenlerin dudağını uçuklatacağa benziyor.
 
Aracın kendilerine geldiğinde tutulur yanı olmadığını ifade eden Ersöz, herkesin beğendiği otomobil için 100 bin liraya yakın masraf ettiklerini söyledi.
 
A’dan Z’ye aracın bütün parçalarını söktüklerini belirten Ersöz, “Saç aksamı yenilendi. Şu anda göründüğü gibi fabrikadan yeni çıkmış gibi. Bu araçları yenilerken yan çizgileri, aralıkları, kıvrımlarını da tamamen fabrika ayarına getirmek çok önemli” diye konuştu.
 
1955 MODEL OTOMOBİL AMERİKA YOLCUSU
 
Aracı Amerikalı bir kadın için topladıklarını belirten Ersöz, “Amerikalı hanımın hayalinde böyle bir araba varmış. Aracı ayağa kaldırmak için hep beraber çalışıyoruz. Bu tür araçların fiyatlarını belirleyemeyiz. Arayan bulamaz, satmak isteyen ise satamaz. Masrafı 100 bin lirayı buldu. Araç, döşemelerinden iç dizaynına, renginden kapı kollarına kadar müşterimizin arzusuna göre özel olarak tasarlandı. Aşağı yukarı buçuk yıldır bununla uğraşıyoruz. En kısa zamanda toplayıp Amerika’ya göndereceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X