Anahtarlığın içine gizlemişler! Polis bile şaşkına döndü…

Bursa’da düzenlenen baskında araba anahtarlığına gizlenmiş hassas teraziyi gören polisler şaşkına döndü. Adliyeye sevk edilen uyuşturucu tacirleri “Adaletin bu mu” diye basın mensuplarına saldırdı. 

Anahtarlığın içine gizlemişler! Polis bile şaşkına döndü…

İHA’nın haberine göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Whatsapp ihbar hattına gelen bir ihbarı değerlendirdi.

Uyuşturucu tacirliği yapan şahısları takibe alan ekipler, belirlenen 5 farklı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 100 gram metamfetamin, 40 gram esrar, bir miktar ecstasy hap, bir miktar afyon sakızı ele geçirildi. Araba anahtarlığına gizlenmiş hassas teraziyi gören polis ekipleri ise gözlerine inanamadı.

001-005.jpg

Adliyeye sevk edildiler

Gözaltına alınan G.Ö., M.P., S.T., M.G., K.G., H.V. ve E.A. uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

“Adaletin bu mu” diye tepki gösterdi

Öte yandan, adliyeye sevk edilen ve anahtarlık içine terazi yerleştiren şahıslardan biri ise basın mensuplarına “Adaletin bu mu” diye tepki göstererek saldırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X