Ankara mitinginde konuşan Özhaseki: Buradan ilan ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin halka hitap edeceği Cumhur İttifakı Büyük Ankara Mitingi için Ankara’nın en büyük alanlarından biri olan Hipodrom seçildi.

Ankara mitinginde konuşan Özhaseki: Buradan ilan ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan miting alanındaki halkı selamlamasının ardından kürsüye  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki kürsüye çıktı. 

Ankara mitinginde konuşan Özhaseki: Buradan ilan ediyorum

Özhaseki’nin konuşmasından satırbaşları: 

Önümüzde Ankara imtihanı var.  Ankara bizden neler bekliyor? Biz dersimize çalıştık, 30 kişilik bir ekiple 11 ana başlıkta 111 ciddi proje hazırladık. 

Ayrıca 25 ilçemizde gerek merkez gerekse taşra ilçelerimizde 5 bine yakın proje hazırlayarak sizlerin huzurundayız.Burada sizin huzurunuzda üzüldüğüm bir konuyu dile getirmek istiyorum. Biraz önce söylediğim gibi emek verdik, düşündüklerimizi yazdık. Ben zannediyordum ki adaylar çıkacak, onlar da ne düşünüyorlarsa söyleyecekler ve projelerimiz yarışacak. İnsanlar bu adam bunu yapar ya da yapamaz diyecek… Saflığıma bakın ki ben böyle bir seçim dönemi hayal ediyordum. Bizim gibi projeler hazırlayıp insanların huzuruna çıkan kimse olmadı. Biz sizlere saygı duyuyoruz. Ne yapmak istediklerimizin hepsini yazdık zaten.

Ankara mitinginde konuşan Özhaseki: Buradan ilan ediyorum

BURADAN İLAN EDİYORUM…

Özellikle CHP’nin adayı üçüncü dönemdir aday. Böyle bir projeyle çıktı mı? Hayır. Ve belediyeciliği de bilmiyor açıkça ilan ediyorum. Her konuştuğunda gaf yapıyor, tuhaf tuhaf gülünecek işler yapıyor. Gerçekten belediyeciliği bilmiyor, gerçekten de projesi yok. Bizler 25 arkadaşımızla birlikte huzurunuzdayız ve Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Hepimiz hiç farkı yok. Milli ve yerli insanlar olarak huzurundayız. Bizim ittifakımızın niye kurulduğunu, bizim derdimizin ne olduğunu tek tek anlattık. Bizim derdimiz bayrak derdi, ezan derdi, vatan derdi, devletin milletin bölünmezliği derdi…

Ankara mitinginde konuşan Özhaseki: Buradan ilan ediyorum

TRUVA ATININ İÇİNDE NELER OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

Fakat karşı tarafta bir ittifak var ki; herkes anlamaya çalışıyor. Daha doğrusu anladı da onlar anlaşılmadığını zannediyor. Görünürde iki parti var. CHP ve göründüğü gibi İYİ Parti. Peki söyleyemedikleri ortak var. Sakladıkları ortak var. Niye söyleyemiyorsunuz bunu? Eğer ortağı çok sevdiyseniz çıkın iftiharla ilan edin. Zannediyorlar ki Ankara halkı anlamaz. Biz kül yuttururuz zannediyorlar. Truva atının içinde neler olduğunu herkes biliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X