Ankara’da kar tatili!

Ankara Valiliği, temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında ankara ve ilçelerinde eğitim-öğretime yarın da ara verildiğini açıkladı.

Ankara’da kar tatili!

Ankara Valiliği, son meteorolojik tahmin ve alınan veriler çerçevesinde Ankara’da kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki aşırı düşüsün devam edecek olması nedeniyle buzlanma ve don olayı ile ilgili olarak trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 9 Ocak 2015 Cuma günü Milli Eğitim’e bağlı temel eğitim ve orta öğretim okulları ile kurumlarında Ankara ili ve ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildiğini açıkladı. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihte idari izinli sayılmalarının valilikçe uygun görüldüğü kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X