Anlaşma sağlandı! İşte Özcan Deniz’in yeni yıldızı

Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde başrol oynayan Özcan Deniz, kendi projesi için kolları sıvadı ve atv ile anlaştı. Deniz, ‘Kral’ dizisinin başrölü için Burak Deniz ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar…

Anlaşma sağlandı! İşte Özcan Deniz’in yeni yıldızı

Üç yıl boyunca “İstanbullu Gelin” dizisinde başrol oynayan Özcan Deniz, bu sezon kendi projesini yapmak için kolları sıvadı. Şimdiye kadar “Ya Sonra”, “Evim Sensin”, “Su ve Ateş”, “Sevimli Tehlikeli” ve “Öteki Taraf” gibi büyük ilgi gören filmlere imza atan Deniz, bu kez dayısının hikâyesini ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Uzun süredir “Kral” adlı dizinin senaryosu üzerinde çalışan Deniz, atv ile el sıkıştı. Özcan Deniz, başrol için de ince eleyip sık dokudu ve son olarak “Bizim Hikâye” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Burak Deniz ile prensipte anlaştı.

Tarafların imza konusunda ise son noktaya geldiği öğrenildi. Şubat ayına yetiştirilmesi planlanan dizide atv’den gelen istek üzerine Özcan Deniz’in de rol alacağı konuşuluyor. Bir kabadayı hikâyesini beyazcama taşıyacak olan dizinin yönetmeni ve başrol kadın yıldızı ise henüz netleşmedi. 

burak-deniz-3ddv.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X