Anne köpekten insanlık dersi

Kış şartlarının çetin geçtiği Bursa’nın İnegöl ilçesinde doğa da yaşayan her canlı sıcak bir yuva bulmak için çaba sarf ederken, bir anne köpeğin yavrularını korumak için yaptığı dokunuş insanlık dersi verdi. İnegöl’de bir amatör kameranın çektiği anne kö

Anne köpekten insanlık dersi

Alanyurt Ferah Evleri Uludağ sokakta bulunan köpek kulübesi yağan kardan nasibini alarak, kar altında kaldı. Kar altında kalan köpek kulübesinde 7 yavrusuyla yaşayan anne köpek, yavrularının sağlık durumunun kötüye gideceğini sezdi. Yavrularının daha sıcak ortamda yaşamalarını sağlamak için harekete geçen anne köpek, 7 yavrusunu tek tek ağzına alarak boş bir inşaata götürdü. Bir vatandaşın dikkatini çeken bu durum, amatör kameraya yansıdı.

YAVRULARINA SICAK YUVA BULDU

Anne köpek yoğun kar yağışı nedeniyle kar altında kalan kulübenin içerisindeki yavrularını tek tek ağzına alarak boş olan bir inşaata götürerek güvenli bir yuva buldu. Bu durumu meraklı gözlerle izleyen vatandaş, yavrulara müdahale etmeyi de eksik etmedi. vatandaş, köpeklerin karnını doyurmak için süt ve yiyecek alıp, inşaata bıraktılar. Anne köpeğin bu davranışı herkese ders verdi. Haber verilmesi üzerine gelen emniyet ekipleri yavruların daha sağlıklı ve güvenli şekilde yaşamalarını sağlamak için barınağa götürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X