Antalya Valiliği’nden batan tekneyle ilgili açıklama

Antalya Valiliği’nden batan tur teknesiyle ilgili açıklamada “Tahliye edilen kazazedelerden 38’i hastanelere kaldırılmış ve 36’sı taburcu edilmiştir. 2 kazazede halihazırda gözlem altında tutulmakta olup sağlık durumları iyidir. Kayıp 2 kişiyi arama çalış

Antalya Valiliği’nden batan tekneyle ilgili açıklama

 Antalya açıklarında batan tur teknesinden kurtarılarak  hastaneye kaldırılan 38 kazazededen 36’sının taburcu edildiği ve 2’sinin de  gözlem altında tutulduğu bildirildi.  

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Antalya Kaleiçi Yat Limanı’ndan  dün saat 17.15 sıralarında   kalkan “Kurt C” isimli gezinti teknesinin, dönüş  yolunda ani gelişen fırtına nedeniyle Kaleiçi önlerinde alabora olduğu  anımsatıldı. Teknedeki 86 kişiden 84’ünün sahil güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü  Deniz Liman Şube ekipleri ile çevredeki teknelerde bulunanlarca tahliye edildiği  belirtilen açıklamada, “Kazazedelerden 38’i hastanelere kaldırılmış ve 36’sı  taburcu edilmiştir. 2 kazazede, halihazırda gözlem altında tutulmakta olup sağlık  durumları iyidir.” ifadelerine yer verildi.   


Kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü vurgulanan açıklamada,  günün ilk saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı  koordinesinde sahil güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube dalış  ekiplerince dalış icra edileceği ve sahil güvenlik helikopterinin de arama  faaliyetine katılacağı kaydedildi. Açıklamada, ayrıca fırtınada Küçük Çaltıcak önlerinde 3 kişinin  bulunduğu lastik botun da battığı ve içindekilerin sahil güvenlik ekiplerince  kurtarıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X