Arabayatağı Türkiye şampiyonu

Mavi beyazlılar, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve U16’da Türkiye zirvesine çıktı. Bursa ekibi, Bolu’da gerçekleştirilen U16 Türkiye Şampiyonası final maçında Yaşamkent İlkerspor’u 3-2 mağlup etti ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Arabayatağı Türkiye şampiyonu

Bolu’da gerçekleştirilen U16 Türkiye Şampiyonası dörtlü finalinde Arabayatağıspor Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Organizasyonda Kadıköyspor, İskenderun Kayraspor ve Yaşamkent İlkerspor’la şampiyonluk mücadelesi veren Bursa ekibi, finalde Yaşamkent İlkerspor’u 3-2 mağlup etti ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Dörtlü finalde ilk olarak İskenderun Kayraspor’u tek golle geçen mavi beyazlılar adını finale yazdırdı. 

FİNAL NEFES KESTİ

Arabayatağıspor, Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan final karşılaşmasında ise Kadıköyspor’u normal süresi 1-1 biten maçta penaltularla 6-5 mağlup eden Yaşamkent İlkerspor’la şampiyonluk mücadelesi verdi. Nefes kesen maçta 1-0 geriye düşmesine karşın rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Arabayatağıspor, U16 Yaş Ligi Türkiye şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Bursa ekibi, daha önce de U15’te 2 kez, U14’te de 1 kez Türkiye şampiyonu olmayı başarmıştı.

Arabayatağıspor’a kupa ve madalyalarını TFF İcra Kurulu Üyesi Amatör İşler Sorumusu Ali Düşmez ve TASKKF Genel Başkanvekili Adnan Ersan verirken, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç da Bursa ekibini yalnız bırakmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X