Arabeskin pop starı

Funda Arar, yeni albümü ‘Arabesk’i, sevenlerinin beğenisine sundu. İlk klibini ‘Sor’ şarkısına çeken Arar, depresif bir kadını canlandırdı.

Arabeskin pop starı

EŞİ DÜZENLEDİ FUNDA SÖYLEDİ

Pop müziğin güçlü sesi Funda Arar, çıkardığı ‘Arabesk’ albümüyle usta sanatçıların seslendirdiği eserleri kendine has yorumuyla okudu.

‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Duyanlara Duymayanlara’, ‘Huzurum Kalmadı’, ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’, ‘İtirazım Var’, ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Ölüyorum Kederimden’ ve ‘Yıkılmışım Ben’ gibi klasikleşmiş eserlerin yer aldığı albümdeki şarkılar sanatçının aranjör eşi Febyo Taşel tarafından yeniden düzenlendi.

YENİ ŞARKIYA SERT KLİP…

Funda Arar, Eypio imzalı albümün çıkış parçası olan ‘Sor’un klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Klipte depresif bir kadını canlandıran Arar, “Arabesk albümümün sıfır kilometre bir şarkısı var.

Adı ‘Sor’. Klipte beni ilk kez depresif bir kadın olarak göreceksiniz. Asi, tartışan, kavga eden hatta güvenlikler tarafından mekandan atılan… Anlayacağınız biraz sert bir klip oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X