Arda Turan-Berkay davasında karar çıktı!

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasındaki davanın üçüncü duruşmasında karar verildi.

Arda Turan-Berkay davasında karar çıktı!

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavgada mahkeme kararını açıkladı. Arda’ya korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu suçlardan mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Turan, cinsel taciz suçlamasından ise beraat etti.

BERKAY: İTİRAZ EDECEĞİZ

Berkay Şahin, Arda Turan’ın cinsel taciz suçundan beraat etmesine itiraz edeceklerini açıkladı. Berkay, hastaneye giderken taşıdığı silah ruhsatsız çıkan futbolcunun aldığı 3 yıllık ceza hakkında “Benim için yeterli değil” dedi.

BERKAY GELDİ ARDA TURAN’IN AVUKATI KATILDI

Saat 10:00’da başlayan duruşmaya önce Berkay Şahin ve avukatları geldi. Arda Turan’ın ise duruşmaya katılmayacağı kendisini avukatının savunacağı öğrenildi.

Berkay adliye içerisinde bekleyen gazetecilere, “Davada ne gerekiyorsa onu bekliyoruz. İlk günden beri özür bekliyoruz. Kendisinin katılıp katılmayacağını bilmiyorum. Ben her davamı takip edeceğim. Olması gereken de budur” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X