Arda’nın eşi Aslıhan’dan tepki çeken paylaşım!

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin görülen dava karara bağlandı. Dava sonrası sosyal medya hesabından gülen emoji paylaşan Aslıhan Doğan Turan tepki çekti.

Arda’nın eşi Aslıhan’dan tepki çeken paylaşım!

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin görülen dava karara bağlandı. Arda Turan, ‘kasten yaralama’, ‘ruhsatsız silah taşıma’ ve ‘korku, panik, kaygı veya paniğe neden olacak şekilde silahla ateş etmek’ suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sonrası açıklama yapan Arda Turan, “Çok mutluyum ben böyle bir işin içinde olmadım” açıklamasını yaparken Aslıhan Doğan Turan, Instagram hesabından tartışma yaratacak bir paylaşım yaptı.

AĞIR BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

Instagram hesabının hikaye kısmında sadece gülen bir emoji paylaşan Aslıhan Doğan Turan, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır şekilde eleştirildi.

“GÜLÜYOR, ÇÜNKÜ GÜÇ ONLARDAN YANA”

Paylaşıma Instagram kullanıcıları Turan’a ” Gülüyor çünkü güç, onlardan yana şimdilik. Gülüyor çünkü hastaneye girip etrafa ateş açmak çok komik” gibi yorumlarla tepki gösterdi.

Aslıhan’ın paylaşımına gelen diğer tepkilerden bazıları is şöyle;

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X