Arda’nın eşine sürpriz veto!

Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre, şimdilerde sadece tavla haberleriyle magazin gündemine gelen Turan’ın sürekli birlikte takıldığı arkadaşları eşi Aslıhan’ı veto ediyor.

Arda’nın eşine sürpriz veto!

Sözcü’nün özel haberine göre, 11 Mart akşamı, Çubuklu’daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlenen Arda Turan bu evlilik sonrasında bir anda renkli hayatını bırakmış, sosyal medya hesabından yaptığı Play Station partileri paylaşımları da bıçak gibi kesilmişti. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre Turan’ın sürekli birlikte takıldığı arkadaşları eşi Aslıhan’ı veto ediyor.

ASLIHAN’IN KISKANÇLIĞI BEZDİRDİ!

Arda Turan hakkında, daha önce de kız arkadaşlarının telefon numaralarını o dönem nişanlısı olan Aslıhan Doğan’ın isteği üzerine sildiği şeklinde haberler çıkmıştı. Magazin kulislerinde konuşulan iddialar doğruysa Aslıhan Doğan’ın kıskançlığı sadece hemcinsleriyle sınırlı değilmiş… Aslıhan Doğan’ın, eşi Arda’nın erkek arkadaşlarıyla fazlaca vakit geçirmesini istemediği ve yakın çevresine karşı buz gibi bir tutum içinde olduğu öğrenildi. Turan’ın arkadaşlarının da Aslıhan Turan’a bu yaklaşımından ötürü mesafeli olduğu aynı ortamda bulunmaktan kaçındıkları iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X