Arda’nın kramponu yine gündemde

İspanya Kral Kupası’nda Atletico Madrid ile Barcelona arasında oynanan karşılaşmada Arda Turan’ın ayakkabı fırlatması, İspanya’da gündemden düşmüyor.

Arda’nın kramponu yine gündemde

Arda Turan’ın, 28. yaş gününü kutlayan arkadaşlarıyla restoranda yediği yemeğin ardından kendisine üzerinde Atletico Madrid armalı krampon şeklinde pasta hediye edilmesi, İspanyol basınında polemiklere yol açtı.

 

İspanyol basınında Arda Turan’ın kramponlu pastayla çekilen fotoğrafının yayımlanmasının ardından sosyal medyada milli futbolcuya tepki gösteren yorumlar yer aldı.

Atletico Madrid yöneticilerinden Clemente Villaverde, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, “Arda’nın hareketi yanlış ve bunun onaylanabilecek hiçbir yanı yok. Saha içindeki sinirini anlayabiliriz ama böyle bir hareket yapılmaz. Gördüğü sarı kartı uygun bir karar olarak görüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Haberlerde, Arda’nın hareketinin kulüpte tepkilere yol açtığı ve milli futbolcunun buna benzer olaylara karışmaması yönünde yöneticiler tarafından uyarıldığı da belirtildi.

La Liga’da yarın oynayacakları Eibar maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise “Arda’nın hareketi nedeniyle özür dilemesini düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bu olay geçmişte kaldı. Gerçekten aklımda Eibar maçı dışında bir şey yok” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X