Arena’da Dev Koreografi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’i ağırladığı karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları kareografi ile görsel şölen…

Arena’da Dev Koreografi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’i ağırladığı karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları kareografi ile görsel şölen yaşattı. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İspanyol ekibi Atletico Madrid ile karşılaşıyor. Saat 21.45’de başlayan müsabaka öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları koreografi ile görsel şölen oluşturdu. Kuzey Tribünü’nde son dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle ay-yıldız figürlü ve ‘Birlik ve beraberlik içerisinde tek Türkiye’ yazılı koreografi gösterisi yapan Galatasaraylı taraftarlar, stadyumu ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratları ile inletti. Stadyum hoparlöründen ise ‘Memleketim’ şarkısı çalındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X