Arka Sokaklar’ın Bahar’ı: Sette gözü dönmüş adamdan dayak yedim

Arka Sokaklar dizisinde komiser rolünü oynayan Merve Oflaz, katıldığı bir radyo programında çekimler sırasında bir adam tarafından kafasına gerçek sopayla defalarca vurulduğunu söyledi.

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı: Sette gözü dönmüş adamdan dayak yedim

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar’ın sevilen oyuncusu Merve Oflaz, katıldığı radyo programında sette yaşadığı bir olayı anlattı. Oflaz, “Gözü dönmüş amcadan dayak yedim. Gözüm karardı.” dedi.

“GAZA GELİP KAFAMA BİRKAÇ KEZ VURDU”

Arka Sokaklar’ın ‘Bahar Komiser’i Merve Oflaz, Radio Slow Time’daki ‘Akşamüstü Kahvesi’ne konuk oldu. Oflaz, konuk olduğu programda “Çekimler sırasında ilginç bir olay yaşadınız mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Senaryo gereği bir suçluyu halktan kaçırıyorduk. Kalabalık onu taşlayıp sopalarla kovalayacaktı. Tabii taş ve sopalar gerçek değil. Bir yardımcı oyuncu sopasını kaybetmiş. Eline gerçek odun parçası almış. Sahne sırasında gaza gelip kafama birkaç kez vurdu. Yönetmen, ‘Kestik, yeter’ dedikçe dinlemeyip indirdi. Gözü dönmüş amcadan dayak yedim. Gözüm karardı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X