Artık gole sevinmeyeceğiz

Samet Aybaba maçın ardından VAR sistemiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı

Artık gole sevinmeyeceğiz

Tecrübeli teknik adam “Hakem golü verecek artık öyle sevineceğiz. Nereden teyit alacaklarsa alsınlar. Bu işin sıkıntısımı yaşıyoruz” dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı. İyi futbol oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Yine iyi bir maçtı. Özellikle ilk yarısı çok istekli ve bol pozisyonlu. Yeni bir takımız. Umut ilk kez Süper Lig oynuyor.

İşler iyi gidiyor. 5 maç berabere kalalım diye planlamadık. Hep kazanalım istedik. Futbol şansı hiç bizden yana olmadı. Öz eleştiri yapacak olursak da son vuruşlarda ufak tefek sorunlarımız var. Karşıdaki takım yıllardır birlikte oynuyor” dedi. 

HUZURSUZ EDER

VAR sistemiyle ilgili de konuşan Samet Hoca şunları söyledi: “Penaltıya, penaltı diyorlar. Rize maçında da öyle. Hakemler her konuda VAR’a gittiğinde birkaç tanesini atlarsa bizi huzursuz eder, futbolu huzursuz eder. Biraz daha dikkatli olmalılar. Ben saygı duyuyorum. Artık gole sevinmeyeceğiz. Bu bizi psikolojik olarak çok yoruyor. Artık hakem golü verecek öyle sevineceğiz.”

OKAN İYİ KALECİ

“Aynı şey başımıza Rize’de de geldi. Biz oyundan düşüyoruz. Rakip coşuyor. Nereden teyit alacaklarsa alsınlar da gole öyle sevinmeye başlayalım. Okan Kocuk iyi bir kaleci. Arkasındakiler de iyi. İyi futbolculardan kuruluyuz. Her futbolcu oynamak istiyor, çalışıyor. Zorluklarımız var. 90 dakika aynı tempoyu taşıyamayan futbolcular var. Saivet, Tunay gibi… Bunları aşacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X